Welkom op de website van Sake de Vries

Een website vol met informatie van en over Sake de Vries, mijn gezin, werk, muziek, projecten en andere wetenswaardigheden. Maar ook impressies van diverse concerten en festivals zijn op deze site te vinden.


Nieuws


Nieuwe website voor Solutalks

02-03-2019 - De online zorgorganisatie Solutalks heeft sinds enkele dagen een compleet nieuwe website! Solutalks biedt geestelijke gezondheidszorg voor volwassenen met psychologische problemen of stoornissen.

Lees verder...

Nieuwe website voor Jasmijn Natural Body Care

09-05-2018 - Sinds enkele dagen heeft schoonheidsalon Jasmijn Natural Body Care een mooie nieuwe website tot haar beschikking. Dat was hard nodig omdat de oude website niet geschikt was voor mobiele apparaten en gebruikt maakte van een verouderd cms systeem.

Lees verder...

Google Analytics certificaten behaald!

19-01-2018 - Zien hoeveel mensen op je website komen is handig om te weten, daarom gebruik ik Google Analytics al jaren op alle websites die ik maak. Maar Google Analytics biedt meer mogelijkheden om meer te halen uit je website, dus dacht ik "Hoog tijd om de Google Analytics Academy te volgen"!

Lees verder...

Wie ik ben

Card image cap

Zie hier een opgewekte, actieve ICTer met ervaring op o.a. online marketing, product management, website development en software development.

Lees mijn cv

Agenda


Graceland 2019
Wanneer: 15-08-2019 tot:18-08-2019
Waar: Paasheuvel, Vierhouten

Het toetje van de zomer in 2019 is het geweldige Graceland Festival! 

Lees verder...

Concert Clanned - Farewell Tour
Wanneer: 17-04-2020 tot:17-04-2020
Waar: SPOT / De Oopsterpoort, Groningen

Clanned gaat stoppen en om afscheid te nemen houden ze in 2020 een farewell tour. De inmiddels wereldberoemde band speelt Ierse muziek met stijlen als folk, folk rock en traditionele ierse ballades.

Lees verder...