Een weekendje Christmas Rock Night

We zijn weer terug van een geweldig mooi weekend in Wuppertal/Ennepetal. Met vrienden, muziek, sneeuw en een gezellige kerstmarkt! Lees hier een kort verslag met foto’s en video’s.

Inmiddels komen we al vele jaren op CRN in Ennepetal. Vanwege de muziek uiteraard (afhankelijk van de line-up), maar ook voor de gezelligheid, de sfeer en uiteraard een bezoekje aan een kerstmarkt, dit jaar weer in Wuppertal. Dit jaar als bonus een stevig pak sneeuw (ik schat zo’n 10cm) waardoor je echt goed in de kerstsfeer kunt komen. Het levert mooie plaatjes op, maar ook bijzondere taferelen op de snelweg, zoals vrachtwagens die schots en scheef op de snelweg staan omdat ze simpelweg niet verder kunnen en weg-glibberen tegen een helling.

Flatfoot 56 was geweldig!

Christmas Rock Night zelf was op zich prima, maar het programma was wel ingespeeld op “safe”. We hebben helaas weinig nieuwe bands ontdekt (komt deels doordat we later op de avond pas arriveerden). In de voorgaande jaren leerde je op het kleinere podium nog wel eens een leuk beginnend bandje kennen bijvoorbeeld. Desondanks hebben we vooral genoten van Flatfoot 56 (voor het eerst gezien in de nieuwe samenstelling) dat maar liefst twee keer op de main stage stond. Theocracy was ook geweldig, Spoken ook goed en we hebben nog een stukje van The Letter Black gezien.

De afstelling van het geluid was dit jaar helaas niet zo best, met name de vrijdagavond was de zang niet goed te horen, dat bij Theocracy erg belangrijk is. De subwoofers stonden regelmatig te hard waardoor het geluid wat vervormd werd. Gelukkig was het de tweede avond een stuk beter.