Nieuwe website voor de Strubben Groepsaccommodaties in de maak

Interessant nieuws over deze site, over mij, m'n gezin en/of andere wetenswaardigheden.


Bekijk hier een lijst met alle nieuwsberichten

Nieuwe website voor de Strubben Groepsaccommodaties in de maak

Nieuwe website voor de Strubben Groepsaccommodaties in de maak
25-07-2015 - De huidige website van de Strubben Groepsaccommodaties is niet meer van deze tijd, daarom ben ik een lange tijd geleden aan het maken van een nieuwe website. De website is bijna klaar om online geplaatst te worden.

In de afgelopen maanden heb ik gewerkt aan de nieuwe website voor de Strubben Groepsaccommodaties. De nieuwe website is nodig om nog beter en duidelijker te vertellen wat de Strubben Groepsaccommodaties nou eigenlijk te bieden heeft. Daarnaast werd het hoog tijd voor een website die responsive is waardoor het geschikt is voor alle schermformaten zodat het ook goed te zien is via een smartphone en tablet.

Want de Strubben Groepsaccommodaties is namelijk bijzonder. Het is een van de weinige groepsaccomodaties met een eigen stuk natuurgebied met bossen, veel grasvelden en zelfs een moeras. Dus een mooie locatie om elkaar te ontmoeten, te bezinnen, tot rust te komen en te genieten van de natuur en de ruimte.

De laatste puntjes worden op de i gezet, zoals dat dan heet, om de website online te plaatsen. Ik verwacht dat aan het eind van de zomer de website live gaat. Tot die tijd is de huidige website nog beschikbaar. 

Ga naar de website van de Strubben Groepsaccommodaties