Rock Alive 2015: Een goed begin!

Interessant nieuws over deze site, over mij, m'n gezin en/of andere wetenswaardigheden.


Bekijk hier een lijst met alle nieuwsberichten

Rock Alive 2015: Een goed begin!

Rock Alive 2015: Een goed begin!
27-09-2015 - Eindelijk weer een nieuw christelijke rock evenement in Nederland. Rock Alive 2015 is inmiddels voorbij, maar het was mooi en het was goed. Verassende bands gezien, maar ook vertrouwde muziek van HB en uiteraard de geweldige afsluiting met de rock legendes van Jerusalem!

Het eendaagsfestival werd gehouden in de Basiliek in Veenendaal. De sfeer was gemoedelijk en gezellig en er was genoeg te koop aan merchandising. Ook is het leuk om vooraf of na afloop nog even met de diverse bands/artiesten te spreken of ze te zien lopen. 

Diverse bands had ik al gezien tijdens Graceland, maar er waren ook verschillende nieuwe bands zoals Veritas Infinita uit noord Nederland. Maar het ging wat mij betreft vooral om bands als Moonradio, HB en Jerusalem. Dit jaar eindelijk geleerd dat de uitspraak niet haabee (Nederlands) is en ook niet aitchbee (Engels) maar hoobee met een beetje scandinavische o klank erin. Jerusalem was echt top mede vanwege de uitleg van de nummers door zanger Ulf Christiansson over genade en dat het einde van de tijden dichterbij is dan ooit. 

Lees hier meer en bekijk Youtube filmpjes

Bekijk hier een foto impressie van Rock Alive 2015

Moe maar tevreden naar huis gekomen en zelfs 3 CD's (2 van HB en 1 van Jerusalem) gescoord.