Diverse projecten

Een verzameling van mijn overige activiteiten genoemd onder één onderwerp: projecten. Denk daarbij bijvoorbeeld aan websites die ik maak, maar ook handige informatie over het maken van een smart home.


Websites (portfolio)

Mijn HBO opleiding zorgde ervoor dat ik interesse kreeg in het ontwikkelen en beheren van websites, niet alleen voor mezelf maar ook voor mensen en instanties om me heen. Met name mijn eerste baan als software engineer gaf een boost aan m'n website kunsten, met het programmeren in HTML, Javascript, ASP.net en het designen met diverse tekenprogramma's. Door de jaren heen heb ik diverse websites mogen maken, dat elke keer weer een uniek project is om aan te werken.

Een overzicht van actieve websites
 

Websites

Smart Home

Vanwege mijn werkervaring als product manager bij Eminent Europe BV en later bij Cross Hardware BV heb ik veel geleerd over het realiseren van een slim huis. Ik probeer op deze website voorbeelden, tips en advies te geven over het betaalbaar automatiseren van een doorsnee rijtjeswoning. 

Lees meer
 

Dimbare LED lamp

De Strubben groepsaccommodaties

Vanaf 2004 tot juni 2016 zat ik als lid in het bestuur van stichting De Strubben groepsaccommodaties, echter was ik al veel eerder actief bij de Strubben betrokken. Diverse Strubbenkampen, Strubbenfestivals, andere evenementen en klusweekenden zijn door de jaren heen uitgevoerd op het terrein en in de gebouwen. Het is daarom een groot deel van mijn leven geworden en ben ik dankbaar om er bij betrokken te zijn. De stichting is in 2016 gestopt, maar de Strubben bestaat nog steeds, het is destijds verkocht. 

De Strubben groepsaccomodaties

 


Andere pagina's in deze categorie 'Projecten'
Skip Navigation Links