ICT-er / Webmaster

Doordeweeks werk ik bij Stichting ZorgpleinNoord. Als ICTer/webmaster ben ik verantwoordelijk voor het beheer van hardware en software.

Freelance ICT opdrachten

Naast mijn vaste baan ben ik ook als freelance ICTer beschikbaar voor diverse projecten. Dit doe ik onder de bedrijfsnaam Shift-ICT. Je kunt me benaderen voor advies en ondersteuning bij het opzetten van een website, maar ook de inrichting van een zakelijke Microsoft 365 omgeving voor startende ondernemers.

Vrijwilligerswerk

In mijn vrije tijd doe ik vrijwilligerswerk, waaronder:

  • Instellen en plannen van een livestream (YouTube, Vimeo of andere RTMP dienst)
  • Modereren tijdens een live event
  • Regisseren van livebeelden
  • Nabewerken van opnames
  • Camera bedienen, ook met dolly op een track

Met deze apparatuur heb ik tot nu toe gewerkt:

  • Blackmagic ATEM M/E Production Studio 4K
  • Blackmagic ATEM Advanced Panel
  • Blackmagic Hyperdeck Studio 2
  • Blackmagic Ursa Mini 4k Camera
  • Magewel SDI streamer